Monday, October 5, 2009

Aku Lesbian

Aku lesbian? Emmmm....kekadang bila memikirkan perkara nih pelik lak rasanya. Lesbian. Pelik tapi benar dan itulah yang terjadi pada aku. Sememangnya perkara nih kalau mak-bapak serta kengkawan aku tahu sure malu...Siapa yang malu? Mereka dan keluarga mereka. tapi...tu lah dia. Dah tercebur nak buat camna ye tak? Ikutilah pengalaman aku menjadi seorang lesbian..uhuk..uhuk..uhuk...
Back to 1999...
Well..keluarga aku tak le mewah sangat dan tak le miskin..biasa je. Aku, anak kedua dari 3 adik-beradik. Yang sulung abang aku seorang Engineer di Syarikat Pembinaan Terkenal di Kuala Lumpur dan adik aku tengah belajar di UiTM, Shah Alam. Aku pulak belajar di sebuah IPTS di Kuala Lumpur ni. Bapa aku dah nak pencen dah mak aku lak sibuk dengan activiti mejahit bajunya, berniaga kecil-kecilan di Setapak nih. Aku tak de la lawa sangat, biasa jee. Potongan badan biasa dan tinggi sederhana. Rambut pendek sampai ke telinga. Kulit yellow pages punya colour. Gitu lee sikit-sikit. So, how can I being a Lesbian? Kisahnya gini...
Di kolej aku punya ramai kawan dan aku paling suka berkawan dengan Chinese dan Indian girls..ye lah dia orang nih open sikit berbanding dengan kawan melayu aku yang lain. Kita orang kekadang window shopping sama-sama, tengok wayang sama-sama dll. Kawan aku yang paling rapat ialah Mei Ling (bukan nama sebenar) dan Linda (also not a real name). Kita orang kat kolej digelar 3 stooges lah kononnya. Apa tak nya asyik buat lawak bodoh dalam class. Pada awalnya, aku memanglah minta kat one guy nih..dan pernah pun date. Tapi jiwa aku rasa kosong je kalau dengan budak sekor nih. Nak kata dia hensem, boleh laa..anak Dato' lagi..tapi entah..tak rasa apa-apa pun dengan dia. Kawan aku yang lagi 2 orang nih tahu aku berbf dengan si Tajul ( ini nama sebenar..he he he..sorry Tajul)nih. One day tu, dia buat hati aku sakit sangat, tapi tak yah le cerita dia buat apa. So dengan linangan air mata, aku gi lah ngadu kat Mei Ling nih..lebih kurang conversationnya macam nih laa: " I really hate him.." i kata
" Who..?..Tajul?..." tanya Mei Ling "Ye laa.." aku angguk sambil mengesat air mata dengan tissue tandas Mei Ling nih. Masa tu kita orang kat rumah Mei Ling kat Sri Petaling. " Tu laa..I sebenarnya don't wanna to disturb your relationship..kesian kat you" kata Mei Ling lagi sambil menyua segulung tissue tandas dia. " Eeee..buruk lee you nangis..." ejek Mei Ling sambil menjuihkan bibir dia yang merah tu. Si Mei Ling nih tua setahun dari aku. Dia tinggi dan slim. Kulit white A4 pages laa offcourse. Tapi mata dia tak lee sepet sangat macam orang lain. Cuma dia nih kekadang over sikit dressing laa. "You go to washroom and basuh muka. Tak cantik laa you nangis" sambung si Mei Ling nih. Aku dengan slownya pegi laa kat wash room dia. Ada syampoo rejoice lagi..belum pakai tak boleh lah buat iklan rejoice yang Ahhh..Ohhhh..Ahhh.. tu. Di pendekkan cerita, dah basuh muka, tapi masih ada jerawat ( iklan pembasuh muka lak..he he he ). Aku pun keluarlah. Eh..eh si Linda pun ada. " I saja called her pasal you..terus dia datang", jelas Mei Ling sambil tersenyum. " Haa..tu leee, I cakap jangan kawan dengan boys you tak dengar..heheheeh", sindir Linda. " Abih...takkan le I nak affair dengan girls lak", acuh-tak-acuh jee jawapan aku. " Ye laa...kita kan ada", balas Mei Ling sambil tersenyum. " You all my friends...lain," jawab aku balik. " We can be your lover as well", tiba-tiba aje Mei Ling jawab. Terbeliak gak mata aku. Emmm gurau kut nih..bisik hati aku lee. " Ye tak ye gak yek..." Balas aku berseloroh. " eh..eh betul laa nie..", cakap si Linda. Tiba-tiba linda datang duduk sebelah aku. Mei Ling senyum saja. "You nak try tak?" tanya Linda "Try apa?", jawab aku gabra gak masa tu. Dia orang ni, sepanjang aku kawan, tak de pun buat macam nih..eeee...geli-geleman aku laaa. " Let me touch you.." kata Linda " Come on..Linda, you always touch me..hehehehe" jawab aku berseloroh. " No..this time...different place." Mei Ling yang dari tadi tersenyum, menjawab lak dia. " I tak tahu laa..I tak biasa" balas aku. " Lets try.. you will love it" ya kan si Mei Ling. " You sure about this" tanya kau. " Pretty sure", jawab si Linda. " Emmm ok..but be nice ok..hehehe" jawab aku. " Close your eyes...coz you are rookie..heheheeh " gelak si Linda. Aku pun
pejam lee mata. Bersambung di minggu hadapan. Pada lesbian yang lain kalau sudi bercerita dan berkenalan dengan aku sila e-mail di mr underscore x underscore yz at ya ho o dot macam biasa. Lelaki di larang. Cuma Lesb Chinese atau Indian saja. Harap tunggu minggu depan untuk sambungannya.

1 comment:

  1. [#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
    [#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
    [#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

    [#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
    [#]PORN|melayu luncah video
    [#]PORN|lucah awek bertudung

    [#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
    [#]PORN|awek bertudung telanjang
    [#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


    [#]PORN:pepek luncah awek
    [#]PORN:luncah video terbaru
    [#]PORN:gambar gambar luncah

    [#]PORN:cerita rogol awek bertudung
    [#]PORN:video rogol awek
    [#]PORN:awek di rogol jejaka
    [#]PORN:rogol awek melayu

    [#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
    [#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
    [#]PORN|Video bogel awek arab dance



    [#]PORN|Awek kampung mandi bogel
    [#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
    [#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
    [#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


    [#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
    [#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
    [#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
    [#]PORN|spy cam awek bogel

    [#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
    [#]PORN|awek bogel sangap batang
    [#]PORN|Lucunya Malam Pertama

    [#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
    [#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
    [#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
    [#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

    [#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
    [#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
    [#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

    [#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
    [#]PORN|melayu luncah video
    [#]PORN|lucah awek bertudung































































































































































































































































































































































    ReplyDelete